Disclaimer Maxxwhite Tanden Bleken

Algemeen: De inhoud en informatie op de website van Maxxwhite, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video’s, en links naar externe sites, zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Hoewel met grote zorg samengesteld, kan Maxxwhite de volledigheid, juistheid, of actualiteit van de informatie niet garanderen.

Behandeleffecten: De resultaten van tandenbleekbehandelingen kunnen variëren per individu, afhankelijk van verschillende factoren zoals de aanvangskleur van de tanden, leefgewoonten, en mondgezondheid. Maxxwhite garandeert geen specifieke resultaten en de getoonde voorbeelden of getuigenissen moeten niet worden opgevat als een belofte voor toekomstige resultaten.

Gezondheidsclaims: De informatie verstrekt door Maxxwhite, zowel online als tijdens consultaties, is niet bedoeld als medisch advies of als vervanging voor professionele medische zorg. Klanten met bestaande gezondheidsproblemen of die zich zorgen maken over de procedure worden aangemoedigd om voorafgaand aan de behandeling met een tandarts of medisch specialist te overleggen.

Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door Maxxwhite. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacybeleid, of praktijken van externe sites en bieden deze links enkel voor het gemak van onze gebruikers.

Auteursrecht: Het materiaal op de Maxxwhite website is eigendom van of in licentie gegeven aan Maxxwhite en wordt beschermd door auteursrecht, handelsmerk en andere intellectuele eigendomsrechten. Het ongeautoriseerde gebruik van dit materiaal is strikt verboden.

Contact: Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer of de inhoud van onze website kunt u contact met ons opnemen via [contactinformatie].

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op 3 april 2024. Maxxwhite behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen aan deze disclaimer.